Meer info: https://nl.hardware.info/monitoren.8/asus-rog-strix-xg27uq.564889

De nieuwe Asus XG27UQ is een nieuw 4K 144 Hz scherm dat gebruik maakt van display stream compression om volledige kleurdetail te behouden bij hoge framerates in 4K. In deze video vertellen we hoe dat precies zit en of deze monitor een aanrader is.

Bezoek http://www.hardware.info voor het laatste hardware nieuws, reviews en de meest uitgebreide hardware prijsvergelijker van Nederland.

Vond je deze video interessant? Klik dan op ‘leuk’ en deel deze video op Twitter of Facebook.

Abonneer nu op ons Youtube kanaal en vergeet niet de bel aan te klikken. Elke maandag, woensdag en vrijdag nieuwe afleveringen!

Altijd als eerste op de hoogte? Neem dan een abonnement op Hardware.Info Magazine. http://nl.hardware.info/magazine

Twitter: http://www.twitter.com/hardwareinfo
Facebook: http://www.facebook.com/hardwareinfo
Instagram: https://www.instagram.com/hardware.info

op auto clicker

Previous articleASUS ROG PG27UQ Overview: How ‘Good’ is the ‘Finest Gaming Monitor’?
Next articleASUS ROG Strix XG27UQ Evaluate 4k 144hz HDR Gaming Monitor – Techboo

7 COMMENTS

  1. Ik snap maar niet waarom jullie elkaar altijd zo aankijken tijdens het gesprek ipv gewoon naar de camera te kijken. Jullie vertellen elkaar altijd dingen die jullie allebei allang weten, terwijl jullie het eigenlijk aan de kijkers vertellen. XD

  2. Prijs van deze monitor gaat echt heel hard naar beneden hollen dit jaar, als de volgende generatie monitoren met 4K +144Hz komen.
    DisplayPort 2.0 en HDMI 2.1 technieken gaan heel veel oplossen met dit bandbreedte probleem, Nvidia en AMD komen dit jaar met nieuwe videokaarten die zeker en vast deze technieken zullen ondersteunen.

  3. Ik heb nog steeds niet zoiets van ik moet een andere monitor kopen, wel mijn complete systeem voor 4000 euro ge-upgraded afgelopen jaar maar ik zit eigenlijk nog steeds goed op mijn full HD 144hz monitor haha.

Comments are closed.